Rondreis Andalusië: weg van de massa

Wij kunnen helaas geen nieuwe reserveringen meer aannemen voor 2019. Vanaf 1 januari 2020 kun je weer je vakantie boeken voor volgend jaar. Graag tot dan! Heb je nu alvast vragen daarover, neem dan contact met ons op.

“Wakker worden midden in de natuur. De lichtjes van het Alhambra vanaf je slaapkamerraam. Waarom zou je niet op de mooiste plekjes slapen? Geen hotels, maar vakantiehuizen met een prachtig uitzicht en bijzondere B&B’s. Nu ook in de Sierra de Grazalema bij Ronda en natuurlijk ook in het prachtige Alpujarras waar ik woon. Stel zelf je rondreis samen met onze accommodaties of laat het door ons doen.” Mariëtte van Spanje Natuurlijk.

Wandelen in de Alpujarras en Grazalema

De Alpujarras aan de voet van de Sierra Nevada en de Sierra de Grazalema: twee van de mooiste wandelgebieden in Andalusië. Je slaapt in Grazalema, een van de mooiste ‘pueblos blancos’ (witte dorpen) van Andalusië in een prachtig gelegen B&B. In de Alpujarras heb je de beschikking over een eigen vakantiehuis in de natuur.

Wandelvakantie aanvragen

Zoek zelf de accommodaties bij elkaar via onze huizen in de Alpujarras en accommodaties in de rest van Andalusië

Ronda, Granada & ongerepte natuur

De Alpujarras en de Sierra de Grazalema, je bezoekt beide wondermooie natuurgebieden. Ze staan bekend om hun pittoreske witgepleisterde dorpen en mooie wandelroutes. Beiden met hun eigen Andalusische sfeer, tapas en feesten. De natuur en de prachtige uitzichten zijn elke keer weer anders en adembenemend.

In je witte dorpen route mag Ronda natuurlijk niet ontbreken.

In Granada slaap je met zicht op het Alhambra. En heb je voldoende tijd om volop te genieten van de Moorse tuinen en paleis van het Alhambra. Let op het mooie uitzicht op de geweldige stad Granada.

Vakantie Ronda, Granada en natuur aanvragen

Zoek zelf de accommodaties bij elkaar via onze huizen in de Alpujarras en accommodaties in de rest van Andalusië

Moors Andalusië

In Granada slaap je als in een sprookje uit duizend-en-een-nacht bij de lichtjes van het Alhambra. Een café con leche op een Spaans pleintje als de bruisende stad ontwaakt. Op het programma een bezoek aan de prachtige tuinen en gebouwen van het Alhambra of de kathedraal van Granada. Daarna lekker winkelen en tapas eten.

Aan de andere kant van de Sierra Nevada ligt de Alpujarras. De stilte en de natuur van de Alpujarras is een heerlijk contrast met de stad Granada. Je verblijft midden in de natuur in een vakantiehuis met een prachtig uitzicht. Wandelpaden verbinden de vele pittoreske witte dorpjes met elkaar. Je hebt voldoende tijd om even helemaal bij te komen.

Moors Andalusië aanvragen

Zoek zelf de accommodaties bij elkaar via onze huizen in de Alpujarras en accommodaties in de rest van Andalusië

Voorbeelden van accommodaties

Rondreis Andalusië op de kaart

rondreis Andalusie

Rondreis Andalusië: alle vier de locaties

Reviews

We hebben genoten
Het huisje op het landgoed in de Sierra Nevada was goed verzorgd, zeer mooi gelegen en schoon. De eigenaresse vriendelijk. Het nabij gelegen dorpje Atalbeitar een aanrader. Het appartement in Granada is een aanrader! Het dorp Grazalema ligt erg mooi in de kom van een berg, de BenB is goed verzorgd, de eigenaar zeer behulpzaam. Tot slot, de temperatuur begin oktober zeer aangenaam. We hebben genoten. Oktober 2017, Ingrid S

Spanje Natuurlijk zou ik zo weer boeken
Mariette hartelijk dank voor je goede organisatie, communicatie en je persoonlijke zorg. We hebben met 7 personen in Andalusië genoten van de stad Granada en gewandeld in de bergen (Sierra de Grazalema en Sierra Nevada). De organisatie was perfect: de B&B in Grazalema was heel bijzonder met zijn fraaie uitzicht over de bergen en het zwembad in de tuin, maar ook de andere lokaties in Granada en in de Sierra Nevada waren prachtig. Twee andere zaken die voor ons ook belangrijk waren betroffen het meedenken over de wandelingen in de berggebieden (de wandelingen met routebeschrijvingen, permits en de gidsen) en de communicatie. Pro-actief meedenken en altijd snel antwoord. Spanje Natuurlijk zou ik zo weer boeken, helaas werken ze niet in Galicië. Oktober 2017, Han Zeilstra

Granada echt leuk in combi met huisje Alpujarras
Mooi schoon en rustig gelegen huis. Veel privacy en een geweldige tuin erom heen. Ook drie nachten appartement in Granada. Dit is echt leuk in combi met het huisje in de Alpujarras. Ook deze locatie is super, zeker wat betreft uitzicht op het Alhambra. September 2016, Joop
Lees meer reviews

Aanvragen rondreis

Wandelvakantie Alpujarras en Sierra de Grazalema
Moors Andalusië Alpujarras en Granada
Serranía de Ronda, Granada en Alpujarras

Zoek losse vakantiehuizen ↑ naar boven

Contact

  • info@spanjenatuurlijk.nl
  • 085 - 20 19 650 (Nederlands nummer)
    • Mecina Fondales, la Taha Alpujarras
      Plaza de la iglesia 2C

Spanje Natuurlijk

Wij zijn aangesloten bij de VvKR en de STO-reisgarantie.

STO-reisgarantie

Nieuws Spanje Natuurlijk

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en aanbiedingen? Vul dan hier je emailadres in