Spanje Natuurlijk – Contact

Nederlanders in Andalusië

Als Nederlanders wonend in de Alpujarras, Andalusië, kennen wij de mooiste plekjes en wijzen we je graag de weg. We kennen alle vakantiehuizen en B&B’s persoonlijk en zijn dichtbij voor het geval je vragen hebt of hulp nodig hebt tijdens je vakantie.

Over Spanje Natuurlijk

 

Spanje Natuurlijk is een Spaanse onderneming

In Nederland is Spanje Natuurlijk bij de Kamer van Koophandel in Utrecht geregistreerd onder nummer KvK 63222930

Contact

Het verhaal achter Spanje Natuurlijk

‘elke dag genieten van de natuur, rust en cultuur’

Sinds mijn man en ik in 2000 bij toeval de Alpujarras leerden kennen, liet het ons niet meer los: hier wilden we blijven…

Elke dag genieten van de rust, de zon en de natuur en net zo bij de dag leven als de Spanjaarden. Wij wonen er sinds 2010 met onze zoon, die inmiddels vloeiend ‘Alpujareens’ spreekt.

Wij wijzen je graag de weg in dit authentieke stukje Spanje

Met informatie over de mooiste gebieden van Andalusië die vrijwel kent. De vakantiehuizen die we aanbieden kennen we allemaal persoonlijk en zijn dichtbij voor het geval je vragen hebt of hulp nodig hebt tijdens je vakantie.

Waarom houden we dit paradijsje niet voor onszelf?

De Alpujarras is een waar paradijs. Een beschermd natuurgebied, authentiek en ongerept. Duurzaam toerisme is nodig om deze plek zo mooi te houden. We willen dat de schaapherder blijft wandelen en de barretjes vol blijven. Deze prachtige plek delen we graag met mensen die de rust, de bergen en de lokale cultuur waarderen.

Welkom bij Spanje Natuurlijk!

Mariëtte van Schaik

Sinds kort zijn we gestart met aanplanten van de eerste lavendel op onze toekomstige lavendelboerderij. Lees meer hierover op mijn blog Essential.blue

Mariette van Schaik, Spanje Natuurlijk ©MH
Scroll to top